Airfel Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Airfel çağrı merkezi telefon numarası nedir? Airfel, ilk kez Türkiye’de kurulmuş bir iklimlendirme firmasıdır. Klima, radyatör, kombi ürünleri konusunda uzmanlaşmış ve üretmeye başlamıştır. Dünyanın lider iklimlendirme firması olan Daikin, Airfel’in yüzde yüz hissesini satın alarak firmanın sahibi olmuştur. Kurulduğu ilk günden bu yana başarılı bir şekilde üretimlerine devam eden firma, her geçen gün potföyüne yeni bir ürün ekleyerek devam etmektedir. Eğer sizlerde firma ile ilgili bir sorun veya görüş bildirmek isterseniz, müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi telefon numarası yardımıyla veya diğer iletişim kanalları vasıtasıyla firmaya kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Airfel, Daikin çatısı altında üretim yaptığından dolayı, haliyle Daikin kalite standartları altındadır. Yüksek ölçekte kaliteli işler yapan Airfel markasının istediğiniz ürününe bakabilir ve satın alabilirsiniz. Firmanın ürettiği ürünler ile ilgili soru sormak için, firmanın iletişim sayfasını kullanabilirsiniz. Airfel markasının ürettiği ürünler arasında ‘’ Mobil klima, portatif klimalar, hava nemlendiriciler, nem alıcılar, hava kurutucular, klimalar, çeşitli radyatörler’’ bulunmaktadır. Bu ürünleri Airfel web adresinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Ürünlere geniş çaplı erişim sağlamakta yine bu adres üzerinden oldukça kolay olacaktır.

Airfel firmasının, telefon numarası, faks numarası, açık adresi ve posta adresi bulunmaktadır, aşağıda vermiş olduğumuz bilgilere dayanarak bunları rahatlıkla anlayabilir ve analiz edebilirsiniz. Firmanın ürünlerine daha detaylı erişim sağlamak isterseniz, online internet sayfasını kullanabilirsiniz.  Firmanın genel merkezi İstanbul’da bulunmaktadır. Eğer genel merkezi ilgilendirebilecek çok önemli firma sorunlarınız varsa, bu durumda Genel merkez telefon numarasına erişim sağlayıp arayabilir veya bizzat kendiniz ulaşım sağlayabilirsiniz.

Genel Müdürlük

Gülsuyu Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi, Burçak Sokak No 20/A 34848

T 1 0216 453 27 00

T 2 0850 200 76 00

T 3 0850 200 77 00

Faks: 0216 671 06 00 01

Yorum yapın